Autoverzekering Corona Direct

Bij een (nieuwe) wagen hoort een gepaste autoverzekering. Aangezien niet iedereen evenveel kilometers rijdt of evenveel op de baan is, is het niet meer dan vanzelfsprekend dat je een aangepast tarief betaalt voor je autoverzekering. Corona Direct heeft daar aan gedacht en biedt een autoverzekering aan waarbij je enkel betaalt voor de kilometers die je effectief rijdt.

Wat is een autoverzekering?

Met een autoverzekering dek je de schade die je veroorzaakt aan derden in geval van een ongeval. Maar met deze basisverzekering geniet je dus zélf nog niet van een schadedekking aan je eigen wagen. Hiervoor kan je opteren voor een kleine of full omniumverzekering. Zo ben je ineens ook gewaarborgd voor schade door een onvoorziene gebeurtenis, zoals hagelschade.

Het voordeel van een autoverzekering bij Corona Direct is dat je enkel betaalt voor de kilometers die je rijdt. Eerlijk is eerlijk!

Wat zijn de voor- en nadelen van een autoverzekering?

Voordelen

  • Je krijgt een eerlijke autoverzekering waarbij je enkel betaalt voor je gereden kilometers. Hierdoor kom je vaak tot zelfs 50% goedkoper uit, vergeleken met andere verzekeraars.
  • Pech onderweg? Corona Direct staat 24/7 voor je klaar.
  • Rijd je meer dan 25.000 km per jaar? Dan stijgt je premie niet. Heb je minder gereden? Dan krijg je je geld terug!

Nadelen

  • De verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade aan je eigen voertuig niet. Ook lichamelijke schade van de bestuurder of de aansprakelijke voor het ongeval is niet gedekt.
  • Je hebt enkel recht op een vervangwagen wanneer je een kleine of full omniumverzekering afsluit.

Wat wordt er gedekt door een autoverzekering?

Corona Direct heeft 3 autoverzekeringsformules: burgerlijke aansprakelijkheid, kleine omnium en full omnium.

Burgerlijke aansprakelijkheid is een wettelijk verplichte basisverzekering. Je bent verzekerd voor schade veroorzaakt aan derden en ook je aanhangwagen tot 750 kg is gewaarborgd.

Een kleine omnium is een aanvullende verzekering op de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Je hebt recht op alle waarborgen van de burgerlijke aansprakelijkheid en hebt daarnaast recht op een vervangwagen. Je bent verzekerd voor alle schade veroorzaakt door bijvoorbeeld diefstal, glasbreuk, brand, hagel, storm, sneeuwdruk of loslopende dieren.

Bij een full omnium geniet je van een maximale bescherming. Je hebt recht op alle dekkingen van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering én die van de kleine omnium. Daarnaast ben je bij een full omniumverzekering verzekerd tegen alle materiële schade aan je eigen wagen wanneer je in fout bent. Ideaal wanneer je een nieuwe wagen wil verzekeren!

Sluit je graag nog een aanvullende verzekering voor je auto af? Dan kan je kiezen uit een bestuurdersverzekering, een rechtsbijstandsverzekering, een bijstandsverzekering en een BOB-garantie.

Hoe kan je een autoverzekering afsluiten en opzeggen?

Afsluiten

Wil je overstappen van je huidige verzekeraar naar Corona Direct? Bereken je prijs dan in 5 minuten en onderteken je offerte digitaal. Corona Direct zorgt op haar kosten voor de aangetekende opzeg bij je huidige verzekeraar. Makkelijk en snel!

Stopzetten

Je verzekering opzeggen? Stuur een aangetekende brief naar Corona Direct, De Kleetlaan 7A, 1831 Machelen en doe dit minstens 3 maanden voor de vervaldag van je polis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven