Familiale verzekering Corona Direct

Een ongeluk is helaas snel gebeurd en kan financieel verregaande gevolgen hebben. Wil je jezelf, je gezin én je huisdieren beschermen voor schade aan derden, dan doe je er goed aan een familiale verzekering af te sluiten.

Wat is een familiale verzekering?

Met een familiale verzekering of verzekering burgerlijke aansprakelijkheid privéleven ben je beschermd tegen schade die je aan anderen toebrengt in je privéleven. De verzekering van Corona Direct vergoedt ongelukjes en beschermt jou en je gezin tot 25 miljoen euro! Je bent bovendien wereldwijd gedekt en hoeft je geen zorgen te maken over rechtsbijstand. Corona Direct vergoedt ook jouw juridische kosten in geval van geschillen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een familiale verzekering bij Corona Direct?

Voordelen

 • Dekking tot 25 miljoen euro
  De familiale verzekering van Corona Direct dekt lichamelijk schade aan derden tot wel 25.000.000 euro en stoffelijke schade tot 5.000.000 euro!
 • Wereldwijde dekking
  Corona Direct beschermt jou én je hele gezin voor schadegevallen, waar ook ter wereld. Zowel op hotel, in het buitenland, op kot … geniet je van een dekking.
 • Rechtsbijstand
  Wanneer er sprake is van een schadegeval, is een juridisch geschil vaak niet veraf. Geen paniek! Corona Direct vergoedt jouw juridische kosten.

Nadelen

 • Wanneer iemand van jouw gezin (ouder dan 16 jaar) opzettelijk schade toebrengt, onder invloed van drugs of alcohol of tijdens een vechtpartij, ontvang je geen schadevergoeding.
 • Schade als gevolg van een brand of ontploffing in het gebouw dat je huurt, bewoont of bezit, wordt niet gedekt door de familiale verzekering van Corona Direct.
 • Schade veroorzaakt door andere dieren dan je huisdier, is niet gedekt.

Wat wordt er gedekt door een familiale verzekering?

Een familiale verzekering van Corona Direct verzekert schade aan derden veroorzaakt door jou, iemand van je gezin of je huisdier. Ook wanneer jij of een gezinslid zorgt voor burenhinder komt de verzekering tussenbeide. Ook schade veroorzaakt door je (elektrische) fiets wordt gedekt, alsook schade door drones, schade door iets van derden te laten vallen of schade door het trappen van een bal.

Daarnaast ben je verzekerd voor schade waarvan de oorzaak (een lek bijvoorbeeld) ligt bij één van deze locaties: je (toekomstige) hoofdverblijf, je tweede verblijft, de lift(en) in je gebouw, je garage voor eigen gebruik, je kot, je niet-verhuurde vakantiewoning, tuinen aanpalend aan je woning …

En ook de opsporingskosten van een vermist kind worden gedragen door de verzekering van Corona Direct.

Neem je de extra waarborg rechtsbijstand? Dan staat Corona Direct in voor de kosten van het burgerrechtelijk verhaal, de strafrechtelijke borgsom, de strafrechtelijke verdediging …

Hoe kan je een familiale verzekering afsluiten of opzeggen?

Afsluiten

Nadat je je verzekeringspolis ondertekend hebt en de betaling van de eerste premie hebt uitgevoerd, treedt de verzekering in werking.

Opzeggen

Je familiale verzekering stopzetten? De verzekering heeft een minimumduur van 1 jaar en wordt stilzwijgend verlengd. Om je verzekering op te zeggen moet je minstens 3 maanden voor de vervaldag van je contract een opzeg doen. Dit doe je het best per aangetekend schrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven