Keytrade bank IBAN nummer in België

Een IBAN nummer is een internationaal bankrekeningnummer dat wordt gebruikt om bankrekeningen te identificeren. Het IBAN nummer van Keytrade bank in België bestaat uit 16 tekens.

Een voorbeeld van een IBAN nummer van Keytrade bank in België is:

Samenstelling Keytrade bank IBAN nummer

Het 16-delige IBAN nummer is opgebouwd uit 4 delen:

  • BE = Landcode
  • 25 = Controlegetal
  • 903 = Bankcode van Keytrade bank
  • 938318292 = Rekeningnummer

Waar kan ik mijn IBAN nummer vinden?

Er zijn enkele manieren om uw IBAN-nummer te vinden:

  1. Op de voorzijde van uw Keytrade bank bankkaart staat het nummer altijd vermeld
  2. In uw app voor internetbankieren of mobiele bank app
  3. Uw bankafschriften
  4. Neem contact op met uw lokaal bankkantoor

Wat is een IBAN code?

Een IBAN code (International Bank Account Number) is een internationaal erkend systeem voor het identificeren van bankrekeningen. Het werd geïntroduceerd om internationale transacties te vergemakkelijken en de nauwkeurigheid en efficiëntie van de verwerking van grensoverschrijdende betalingen te verbeteren. Door het gebruik van een IBAN wordt het eenvoudiger om internationale betalingen nauwkeurig en snel te verwerken. Het IBAN zorgt ervoor dat uw geld naar de juiste bank en rekening wordt gestuurd, waardoor de kans op fouten en vertragingen in het betalingsproces wordt verkleind.

Nog IBAN codes nodig?

Raadpleeg dan ons overzicht met alle IBAN nummers van banken in België

Conclusie

De lengte van een IBAN nummer varieert per land, maar bestaat in België dus uit 16 karakters. U kunt uw Keytrade bank IBAN nummer vinden op verschillende plaatsen, waaronder de voorzijde van uw bankkaart, uw rekeningafschriften en uw online of mobiele bankomgeving.

Tip: Hebt u nog geen rekening?

Dient u van iemand een bedrag te ontvangen en hebt u nog geen rekening? Dan kan u makkelijk online een rekening openen bij een grootbank als KBC, die een fantastische bank app heeft, of bij een uitdager als Medirect, een bank die altijd zeer mooie rentes aanbiedt.

Disclaimer

Let op: Dit is geen professioneel advies. Ga voor financieel advies altijd langs bij u uw bank, financiële instelling of raadgever alvorens u een financiële transactie uitvoert. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor mogelijk onvolledige of incorrecte informatie op deze website en verkopen zelf geen producten.

Scroll naar boven