XLS Medical Pro-7 review

XLS Medical Pro-7 is een medisch hulpmiddel voor de preventie en behandeling van overgewicht. Het is een voedingssupplement dat plantaardige vezels bevat die zich binden aan voedingsvet in de darmen. Dit zorgt ervoor dat het vet niet wordt opgenomen door het lichaam, waardoor je minder calorieën binnenkrijgt.

Klinische effectiviteit in studie

XLS Medical Pro-7 is klinisch bewezen effectief bij het helpen afvallen. In een studie met 108 deelnemers met overgewicht of obesitas die een vermageringsdieet volgden, verloren de deelnemers die XLS Medical Pro-7 gebruikten gemiddeld 5,5 kg meer dan de deelnemers die een placebo gebruikten.

Veiligheid en bijwerkingen

XLS Medical Pro-7 wordt over het algemeen als veilig beschouwd. De meest voorkomende bijwerkingen zijn gelinkt aan het maag-darm stelsel en gaan over diarree, winderigheid en constipatie. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen vanzelf.

Dosering en gebruik

XLS Medical Pro-7 wordt twee keer per dag ingenomen, 15 minuten voor de maaltijd. De aanbevolen dosering is twee capsules per maaltijd.

Prijs en verkrijgbaarheid

XLS Medical Pro-7 is verkrijgbaar bij apotheken en online. De prijs voor een verpakking van 180 capsules is ongeveer €119,00. Daar doe je één maand mee ervan uitgaande dat je 2 capsules neemt per maaltijd en 3 maaltijden nuttigt per dag.

De ervaring van gebruikers

De resultaten spreken elkaar sterk tegen:

Enerzijds zien we gebruikers die zeggen dat de eerst 3 à 4 kilo’s er in het begin afvliegen en het hongergevoel doeltreffend verminderd wordt. Dit komt overeen met hun kleinschalige studie waarbij gebruikers gemiddeld 5,5 kilo afvielen.
Anderzijds zijn er toch ook wat onafhankelijke reviews die zeggen dat ze geen resultaat boeken bij het afvallen en weinig effect ondervinden.
Naast het innemen van XLS-Medical is er duidelijk toch ook een extra inspanning nodig in het aanpassen van de levensstijl.

Pluspunten

  • Klinisch bewezen effectief
  • Over het algemeen veilig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Kan bijwerkingen geven, zoals diarree, winderigheid en constipatie
  • Prijzig

Conclusie

XLS Medical Pro-7 is een effectief en veilig hulpmiddel bij het afvallen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat XLS Medical Pro-7 geen wondermiddel is. Om blijvend af te vallen is het belangrijk om ook een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging te combineren met het gebruik van XLS Medical Pro-7.

Disclaimer

Deze pagina werd niet geschreven door een medisch professional. De informatie in deze review is louter gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en op de informatie die te vinden is in wetenschappelijke studies. Deze pagina is dan ook geen medisch advies. Als u vragen heeft over een bepaald medicijn, neem dan altijd contact op met een arts of apotheker.

Scroll naar boven