Belfius hoofdkantoor: Adres en contact

Ontdek meer over het hoofdkantoor van Belfius, gelegen in het bruisende hart van Brussel, en leer meer over de ligging, contact en Belfius zelf als vooraanstaande financiële instelling.

Waar is het Belfius hoofdkantoor?

De hoofdzetel bevindt zich op een strategische locatie in Brussel, de hoofdstad van België. Dit zijn de adresgegevens van de hoofdzetel van Belfius:

Belfius
Karel Rogierplein 11
1210 Brussel
België

Contact met de hoofdzetel

Er zijn 2 rechtstreekse telefoonnummers waarop je het hoofdgebouw rechtstreeks kan bellen. Het hangt er weliswaar vanaf of je Belfius Bank of Insurance wil bellen, want dat zijn 2 aparte entiteiten. We geven voor elk van hen het telefoonnummer mee:

  • Belfius bank: +32 2 222 11 11
  • Belfius Insurance:  +32 2 286 76 11

Belfius: Aantal medewerkers en klanten

Belfius is een Belgische bank met een Europese uitstraling. De bank is actief in België, Luxemburg en het buitenland. Belfius biedt een breed scala aan financiële diensten aan particulieren, KMO’s, grote ondernemingen en de openbare sector.

Belfius telt ongeveer 3,5 miljoen klanten in België en zowat 3.500 medewerkers.

2 gedachten over “Belfius hoofdkantoor: Adres en contact”

  1. Beste, Mijn nieuwe bankkaart is toegekomen doch op een verkeerd adres
    Kan U dat rechtzetten aub. want in het plaatselijk kantoor kunnen ze dat niet geregeld krijgen? Heb al verschillende malen meer dan een uur aan de telefoon gehangen zonder resultaat. Graag antwoord aub.
    Met dank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven