Wat is de BIC of SWIFT code van Hello bank?

Als klant van Hello bank kun je de volgende BIC code of SWIFT code gebruiken wanneer iemand jou die vraagt:

Wat is de betekenis van deze BIC code van Hello bank?

  • GEBA = Code van de bank. Deze code is uniek voor elke bank en verwijst in dit geval naar Generale Bank (de oorspronkelijke naam van de bank vooraleer ze opgegaan is in BNP Paribas Fortis, de moedermaatschappij waar Hello Bank deel van uitmaakt)
  • BE = De landcode van België
  • BB = De locatiecode van Brussel, de hoofdstad van België.

Het is belangrijk om te weten dat de BIC-code van Hello bank niet mag verward worden met het IBAN-nummer van Hello bank. De BIC-code wordt specifiek gebruikt voor internationale transacties.

Waar vind ik de BIC code van Hello bank?

De SWIFT code van Hello bank staat op verschillende plaatsen vermeld, waaronder:

  • De achterkant van uw bankkaart
  • Uw rekeningafschriften
  • De website van Hello bank
  • Je kan ze ook gewoon navragen bij jouw lokaal Hello bank kantoor

Nog andere BIC codes nodig?

Raadpleeg dan gewoon ons handig overzicht met BIC codes van alle banken in België.

Samengevat

De BIC code van Hello bank in België is GEBABEBB. Deze code is nodig voor internationale overschrijvingen. U kunt de code vinden op verschillende plaatsen, waaronder de achterkant van uw bankkaart, uw rekeningafschriften en de website van Hello bank. Als u de code niet zeker weet, kunt u deze opvragen bij uw lokaal bankkantoor. Je kan ze ook makkelijk kopiëren van deze website.

Tip: Hebt u nog geen rekening?

Dient u van iemand een bedrag te ontvangen en hebt u nog geen rekening? Dan kan u makkelijk online een rekening openen bij een klassieke grootbank als KBC, die een fantastische bank app heeft, of bij een challenger als Medirect, een bank die altijd zeer mooie rentes in zijn aanbod heeft.

Disclaimer: Dit is geen professioneel advies. Ga voor financieel advies altijd langs bij u uw bank, financiële instelling of raadgever alvorens u een financiële transactie uitvoert. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor mogelijk onvolledige of incorrecte informatie op deze website en verkopen zelf geen producten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven