Hoe je Pay&Go van Proximus herladen?

Op deze pagina lees je hoe je je Proximus Pay & Go-kaart kunt herladen. Je kunt je kaart op verschillende manieren herladen, waaronder online, via de MyProximus-app, in een Proximus-winkel of met een herlaadkaart. Laat ons stap per stap door de verschillende mogelijkheden gaan.

1. De online herlaadpagina

Proximus heeft een speciale herlaadpagina in het leven geroepen van waaruit je rechtstreeks kan herladen. Dat doe je in 3 stappen:

  1. Geef je Proximus telefoonnummer in
  2. Kies het bedrag dat je wil herladen
  3. Voer de online betaling uit

Dit alles gebeurd in een door Proximus online beveiligde omgeving dus je hoeft je daarover geen zorgen te maken.

2. Via de MyProximus-app

Om je Proximus Pay & Go-kaart via de MyProximus-app te herladen, download je de app op je smartphone of tablet. Open de app en log in op je account. Klik vervolgens op “Belkrediet” en vervolgens op “Herladen”. Selecteer het bedrag dat je wilt herladen en klik op “Bevestigen”.

3. In een Proximus-winkel

Dit is de meest klassieke manier. Om je Proximus Pay & Go-kaart in een Proximus-winkel te herladen, ga je naar een Proximus-winkel bij jou in de buurt. Geef de medewerker je Proximus-kaartnummer en het bedrag dat je wilt herladen. Betaal het herlaadbedrag aan de medewerker.

4. Met een herlaadkaart

Nog zo’n beproefde old-school methode. Om je Proximus Pay & Go-kaart met een herlaadkaart te herladen, koop je een herlaadkaart bij een winkel of benzinestation. Scratch de achterkant van de kaart om de 13-cijferige code te onthullen. Bel vervolgens 121*code# om je kaart te herladen.

Na het herladen

Nadat je je kaart hebt herladen, wordt het herlaadbedrag direct bijgeschreven op je saldo. Je kunt je saldo altijd controleren door 121# te bellen.

Tip: Vergelijk herlaadkaarten

Er zijn heel wat aanbieders op de markt die het prepaid systeem aanbieden in België. Het loont absoluut de moeite om de providers die wel in Vlaanderen actief zijn eens goed te vergelijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven